🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

POTE'NİN RNB SOUL MÜZİKTE HEDEFLERİ BÜYÜK

Sözü ve müziği kendisine ait olan parçalarıyla dikkat çeken Pote, R&B müziğin yeni nesil isimlerinden Mehmet Efe Çam'ın sahne adı. Pote, bugün sorularımı yanıtladı. Pote, müziğe başladığında ''Potencia'' olarak tanınıyordu. Potencia'nın İspanyolca'da güç anlamına gelmesi sebebiyle o dönem hoşuna gittiği için kullandığını söylüyor. Fakat zamanla insanlar daha akılda kalıcı olduğu için Pote diye seslendikleri için ve ayrıca Fransızca’da da ''kanka'' demek olduğunu öğrenince daha da çok hoşuna giderek ''POTE'' ismini tercih ettiğini belirtti. 


Kendine has tarzlarıyla kısa sürede sosyal medyanın ilgi odağı haline gelen Pote, şimdilerde ''Artık Aşk Yok'' ile sosyal medyada viral haline geldi. Yakaladığı bu başarıyı şöyle anlattı: ''Böyle bir başarıyı bekliyordum diyemem ama öngörüm vardı diyebilirim. Şunu söylemek isterim, bu virallik veya etkileşim benim için henüz neredeyse hiçbir şey. Hedeflerim çok daha büyük ve en kısa süre içinde gerçekleştireceğim'' diyor. 


Genelde R&B, Soul türü müzik yapan, ardından dembow, afro tarzlarına da yönelen Pote, müzik tarzıyla ilgili; ''Evet eskiden R&B slow tarzıyla ilgileniyordum. Fakat bu aralar Dembow tarzı epey bir hoşuma gitmeye başladı. Bunu eserlerimde de sık sık görebilirsiniz. Bu tarza yönelmemin ve benimsememin sebebi inanılmaz özgür ve dansa uygun hissettirmesi. Ayrıca özgün olması. Dinleyicilerim de bu durumdan memnun. Birkaç farklı müzik türüne uyabilecek karakterler yansıttığımı düşünüyorum'' diyor. Üzerinde çalıştığı birkaç farklı parça olduğunu belirten Pote, ''8 Eylül’de Kırmızı çıkıyor. Heyecanla onu bekliyoruz'' diyerek hayranlarına yeni şarkısının müjdesini de vermiş oldu.


Röportaj: Alper Ergez 

Alper Ergez'in fortunaTV'deki TÜM YAZILARI İÇİN BURAYA TIKLAYIN 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ