🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

MODEL ENDER ÇAĞIR OYUNCU OLUYOR

2012'de Best Model Of Turkey 3.sü olan Ender Çağır, oyuncu olmaya hazırlanıyor. Modellikten sonra şimdi de oyunculuk eğitimleri için Tümay Özokur Akademi ile Burak Sarımola’dan kamera önü oyunculuk, Kubilay Karslıoğlu’ndan diksiyon ve Ayşe Tunaboylu’dan doğaçlama eğitimleri alıyor. İyi bir dizi ve sinema projesinde yer almak istediğini belirten genç model ve oyuncu ayrıca silah, ok ,piyano, saz ve mikrofon, sunuculuk alanlarında da eğitimler alarak kendini her anlamda geliştirmeye devam ediyor. 


Genç oyuncu ve model Ender Çağır küçüklüğünden beri sinema aşığı ve hiçbir filmi kaçırmıyor. Oyunculuk alanında gelecek olan tekliflere açık olduğunu belirten Çağır, ''İyi ve kalıcı bir oyuncu olmaya adayım, her geçen gün kendimi biraz daha geliştiriyorum. Bence zor durumlarda kendinden emin olmak harika bir oyuncunun işaretidir'' diyerek oyunculukta ilerlemek istediğini ortaya koyuyor. 


Futbol oynamanın hayatında büyük bir tutku olduğunu ve küçüklüğünde futbolcu olmayı bile hayal ettiğini belirtiyor. Futbolun yanı sıra yüzme, basketbol, voleybol, fitness ve araba-motor alanlarında profesyonel bir kullanıcı olan genç model ve oyuncu, gerçek hedefinin modellik ve oyunculuğu beraber yürütmek olduğunu açıklıyor. 


Röportaj: Alper Ergez 

Alper Ergez'in fortunaTV'deki TÜM YAZILARI İÇİN BURAYA TIKLAYIN 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ