🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

TOP MODEL FİNALİSTİ OYUNCU HAKAN YAMAN

2021'de Fame Model of Turkey ve 2023'de Top Model Of Turkey yarışmalarında finalist olan model Hakan Yaman, oyunculuk alanında tecrübe kazanıyor. Başarılı genç model ve oyuncu Hakan Yaman 1998'de İzmir'de doğdu. Aslen Selanik göçmenidir. Genç yaşına rağmen, sinema, dizi, tiyatro ve modellik alanlarında bir hayli iddialı. Basın PR danışmanlığını üstlendiğim Hakan Yaman, hem oyunculuk hem de modelliği beraber yürüterek kariyerine devam edeceğini dile getiriyor.

Hakan Yaman, 2017'de İzmir Karşıyaka Belediye Tiyatrosu ile oyunculuk hayatına başladı. İlk olarak ''Sulukule ve Aptal Kadınlar'' oyunları ile kendini sahnede gösterdi. Bugüne kadar, ''Kırık Hayatlar, Tetikçinin Oğlu, Gönül Dağı'' dizilerinde bölüm oyuncusu olarak yer aldı. Tiyatrocu ve eski televizyon oyuncusu Mehmet Gülerbaşlı'dan kamera önü eğitimler, Dağıstan Oğur'dan kamera açı teknik eğitimleriyle oyunculuk yeteneğini geliştiren Yaman, çeşitli oyunculuk workshoplarına da katıldı. 


2021 yılında düzenlenen Fame Model of Turkey ve 2023 tarihinde düzenlenen Top Model Of Turkey yarışmalarında finalist olan oyuncu, ''Dynax, Tapster, Şinasi Günaydın, Victor Baron, Roberto Milano'' gibi firmaların defile ve katalog çekimlerinde yer aldı. 

Modelliği ve oyunculuğu beraber mi yürüteceksiniz? soruma şöyle cevap verdi: ''Tabii ki, ama hep bir algı var yarışmalarda da bazı gençler sırf oyunculuk için bu basamağı kullanıyorlar. Onu sakın öyle düşünmeyin. Bazı model ve oyuncular modellik yaparak kendine prestij katarak oyunculuğa geçtiler ama eğitimini alarak görerek ve işiterek kendini geliştirerek geldiler. Ben de zaten yıllardır bu sektörde olan biri olarak söylüyorum oyunculuk başka bir segment, modellik başka bir segment benim için'' dedi. 

Oyunculukta sahne sırasında veya çekilirken gelen ses ve gürültülerin özellikle oyunculuğu kötü etkilediğini belirterek yapılan ezber çalışmalarını ise unutturabildiğini söyleyen oyuncu, her rolü oynayabileceğini ancak gay bir rolü oynamanın kariyerini kötü bir şekilde etkileyebileceğini sözlerine ekleyerek oyunculuktaki kurallarını dile getirdi. Yaptığı çalışmaları ve tecrübeleriyle hem oyunculuk hem de modellik alanındaki iddiasını gözler önüne seriyor. 

‘’Sagol Atam’’ sinema filmiyle izleyicisiyle buluşan son dönemin başarılı oyuncularından Hakan Yaman her geçen gün çıtasını biraz daha yükseltmeye devam ediyor. Basın danışmanlığını üstlendiğim genç oyuncu  100. YIL T.C. İLETİŞİM BAKANLIĞI REKLAM FİLMİ’nde özel karakter başrol olarak yer aldı. Cumhuriyetimizin ve Türk Futbolunun 100. yılı için hazırlanan reklam filmi yayında. 

Röportaj: Alper Ergez 

Alper Ergez'in fortunaTV'deki TÜM YAZILARI İÇİN BURAYA TIKLAYIN 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ