🛰️ MEDYA HABER

[tv][bsummary]

🎬 SİNEMAGAZİN

[sinemagazin][bsummary]

🎵 MÜZİKALİTE

[müzikalite][bsummary]

💎 MODERNİZE

[modernize][bsummary]

🔬 AKTÜEL

[Bilgisel][bsummary]

🗃️ DOKÜMAN

[Doküman][bsummary]

🚘 LANSMAN

[lansman][bsummary]

🏆 SPOR

[Spor Habercisi][bsummary]

🎤 RÖPORTAJ

[röportaj][twocolumns]

🚨 ALARM

[Alarm][bigposts]

FRANSA'DA AKTÖR CANER SELÇUK'LA RÖPORTAJ


Fransa'da yaşayan aktör Caner Selçuk'la Cannes'da özel bir röportaj gerçekleştirdim. ABD yapımı, Fransız ve Türk yapımlarında rol alan Caner Selçuk, Paris'te oyunculuk ve modellik ajanlarıyla çalışarak çeşitli reklam filmlerinde de oynadı. Fransa'da eski bir polis olarak görev yaparken oyunculuğa geçiş sürecini fortunaTV'ye özel olarak anlattı. 


Kendini kısaca anlatır mısın? Caner Selçuk kimdir? 

Ben Fransa’da doğdum. Hem Fransa’da hem Türkiye’de oyunculuk yapıyorum. Çeşitli sinema filmlerinde ve dizilerde yer aldım. Eski bir polisim. Fransa’da polislik yaptım. Dövüş sporlarında çeşitli tecrübelerim var. O yüzden aksiyon filmlerini çok severim. Aksiyon ve polisiye filmlerde yer almayı çok seviyorum. Aynı zamanda oyunculuk sayesinde duygularımı dışarıya çıkarabiliyorum. Çünkü günlük hayatımızda her zaman duyguları kendimize saklıyoruz ama tiyatro ve aktörlük sayesinde bunları çıkarabiliyoruz. Bu bana iyi geliyor. Çünkü oynadığım karakterleri hissederek yaşıyorum. 

Ne zaman başladın aktörlüğe? 

Fransa'da 16 yaşlarında Paris’te oyunculuk ve mankenlik ajanslarıyla beraber başladım. Çeşitli setlere gittim, hem mankenlik yaptım hem oyunculuğa başladım. Bir kaç reklamda da oynayarak başlamıştım.  


En çok hangi diziler ya da filmlerde oynamaktan keyif aldın? 

Rol aldığım birincisi ABD yapımı “Covert Affairs” aksiyon dizisinde Amerikan gizli ajan konuluydu. Ünlü Amerikan oyuncularla CIA ajanları ve maceralarını çok keyifli çekmiştim. İkinci olarak, “Gecenin Kraliçesi” dizisinde Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım’la çok keyif alarak rol oynamıştım. Sahnelerim Fransa’da çekilmişti. 

İlham aldığın oyuncu var mı? 

Evet, çocukluğumdan bu yana her zaman ilham aldığım, ''Bruce Lee, Jean-Claude Van Damme ve Jackie Chan'' gibi en güzel en kaliteli dövüş ve aksiyon filmlerinin aktörlerini çok beğeniyorum. İzlemeye hala doyamadığım film filmler bunlar. Türkiye’de eskilerden usta sanatçımız çok sevdiğim “Cüneyt Arkın” var. Bir de Türkiye'de ''Kurtlar Vadisi''ndeki karakterinden ve oyunculuğundan dolayı Muhammed Necati Şaşmaz. Son olarak da en dramatik olarak beni çok etkileyen Aras Bulut İynemli'nin 7. Koğuştaki Mucize'deki inanılmaz performansı. Gerçekten bütün dünyayı ağlatmayı başarmıştı. 

İleriye dönük planların nedir? 

Fransa'da yaşadığım için Türkiye'deki sektörden biraz uzak kalıyoruz. Yani uzaktan takip ediyoruz. Her an yeni bir projede yer almak mümkün olmuyor. Oyunculuk kariyerime sporcu tarafımı da katarak aksiyon ve polisiye filmlerde dizilerde rol almak isterim. Teşekkür ederim. 


RÖPORTAJJANSOWAH 

fortunaTV'deki TÜM YAZILARI İÇİN BURAYA TIKLA. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düzgün dille ve itham hakaret içermeyen yorumlarınız, editör onayından sonra yayınlanmaktadır. www.fortunaTV.com

📡 TV KANALI KURULUMU



🛒 ALIŞVERİŞ